Bize Ulaşın
Justwork Ofis Kampüs,
Balkan Cad.,
Meydan İstanbul AVM, No:62, 34770,
Ümraniye / İstanbul / Türkiye
[email protected]
T: +90 212 982 22 47
Geri

Uygulama Sürdürebilirlik Danışmanlığı

Sürdürülebilirlikte ortak hedeflerimiz; akıcı, etkin, verimli sistem kullanımı, yüksek kullanıcı memnuniyeti, güncel teknolojiye sahip sistem yapısı ve tabii ki mutlu müşteriler.

Uygulama Sürdürülebilirlik Danışmanlığı

Canlı olarak kullanımda olan ERP, BI, IoT ve RPA çözümleri üzerinde yeni uygulamalar geliştirmek gerekirse var olan süreçleri daha fazla optimize etmek ve yeni projeler gerçekleştirmek Uygulama Sürdürülebilirlik Danışmanlığını oluşturmaktadır.

Proje implementasyonu başta fazlara ayrılmış ise, ilk fazın canlı kullanıma geçirilmesinden sonra, sıradaki fazın devreye alınma süreci başlar. Canlı kullanıma geçiş süreci sonrasında özellikle ERP projelerinde, kullanıcı geribildirimleri doğrultusunda iyileştirmeler, düzenlemeler yapılması gerekir. Bu gibi iyileştirmeler ne kadar erken ve hızlı hayat geçirilirse, kullanıcı memnuniyeti de o kadar artar. Etkin ve akıcı bir sistem beraberinde verimliliği de getireceğinden dolayı, hem müşteri memnuniyetinde, hem de rekabet avantajında yükselme gözlemlenir.
ERP sisteminin etkin ve verimli kullanılabilmesi için kullanım performansının belirli aralıklarla ölçülmesi, belirlenen kriterlerin altında performans gösteren süreçlerle ilgili iyileştirmelerin yapılması önemlidir. Aksi durumda, girilmeyen veriler, kullanılmayan fonksiyonlar vb. gibi durumlar birikerek çok daha büyük ve çözümü yüksek maliyetli sorunlara neden olabilir.
Dijital işletme olma hedefiyle hareket eden, sektöründe öncü firma mertebesini korumak veya bu mertebeye erişmek isteyen firmalar, teknolojik yenilikleri de takip etmek zorundadır. Ancak bir yandan sektörlerindeki gelişme ve trendleri takip edip uygulamaya çalışırken, öte yandan teknolojiyi takip etmek kolay değildir, ayrıca bu firmanın üstlenmesi gereken bir görev de olmamalıdır. Birlikte çalıştığınız yazılım iş ortağınız, her zaman sizden birkaç adım önde olmalı, iş süreçlerinize fayda sağlayacak yeni çözüm ve hizmetleri size sunarak, firmanızın dijital işletme olma hedefine erişmesi için gereken desteği sağlamalıdır.

Bir yazılımın canlı kullanıma geçişinden sonra, her ne kadar proje tamamlanmış kanısı oluşsa da, aslında yazılım projelerinin asla bitmemesi, sürekli iyileştirilip geliştirilmesi gerektiğini ve sürdürülebilirliğin aslında meşakkatli olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu doğrultuda müşterilerimize Uygulama Sürdürülebilirlik Danışmanlığı kapsamında, yıllık olarak hizmet destek paketleri sunuyoruz.

Müşterilerimiz hangi hizmet destek paketinin kendileri için uygun olacağına, danışman ekibimiz tarafından önerilen periyodik hizmet süreleri doğrultusunda karar veriyor. Bu çalışma ile ortak hedeflerimiz; akıcı, etkin, verimli sistem kullanımı, yüksek kullanıcı memnuniyeti, güncel teknolojiye sahip sistem yapısı ve tabii ki mutlu müşteriler.

Her zaman verimli ve güncel uygulamalar

Canlı kullanıma geçiş sonrası maliyet tasarrufu

Danışman ekibimiz tarafından önerilen destek hizmet süreleri doğrultusunda, periyodik olarak alacağınız destek hizmetleri, ileride oluşabilecek yüksek maliyetli düzenleme çalışmalarını önler.

Yüksek kullanıcı memnuniyeti

Periyodik olarak alınan destek hizmetleri sayesinde, kullanıcıların sistemi sorunsuz ve etkin bir şekilde kullanabilmeleri sağlanır.

Rekabet avantajı

Periyodik olarak alacağınız destek hizmetleri, süreçlerinizin sorunsuz ve akıcı olarak işlemesini sağlarken, etkin ve verimli sistem kullanımı müşteri memnuniyetini yükselterek, rekabet avantajını da arttırır.

Optimum sistem kullanımı

Destek anlaşması kapsamında verilen hizmetlerde danışman ekibimiz sistemin kullanım performansını ölçümleyerek, belirlenen kriterlerin altında performans gösteren süreçlerle ilgili iyileştirme önerileri sunar.

Yeni çözüm önerileri

ERP projenizin canlı kullanıma geçişinden sonra, iş süreçlerinize fayda sağlayabilecek yeni çözüm önerileri sunularak, firmanızın dijital işletme olma hedefine erişmesi için gereken destek sağlanır.

Çözüm Sunalım

Projeniz mi var?

Dijital dünyada müşterilerini en güncel teknolojiyle buluşturmayı hedefleyen bir ekiple ilerleyin.