Bize Ulaşın
Justwork Ofis Kampüs,
Balkan Cad.,
Meydan İstanbul AVM, No:62, 34770,
Ümraniye / İstanbul / Türkiye
[email protected]
T: +90 212 982 22 47
Geri

LOG: Lojistik Yönetimi

CRM
Müşteri İlişkileri Yönetimi


caniasERP Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) modülü, sistemdeki diğer tüm modüllerle entegre yapısı sayesinde, elde edilen ilişkili verilerin merkezi bir şekilde tutulmasına ve yönetilmesine olanak tanır.

ISM
Şikayet Yönetimi

caniasERP Şikayet Yönetimi (ISM) modülü, müşterilerden gelen şikayet bildirimlerinin yanı sıra, yine müşterilerden gelen memnuniyet bildirimleri ve önerilerin kategorize edilerek tek bir bilgi havuzunda tutulmasını sağlar.

OPM
Fırsat Yönetimi

caniasERP Fırsat Yönetimi (OPM) modülü, müşteri kazanımları için ön görülen fırsatların sistem üzerinden takip edilip, raporlanabilmesi amacıyla kullanılmaktadır.

SVM
Anket Yönetimi

caniasERP Anket Yönetimi (SVM) modülü, anket formlarının tamamen sistemde oluşturulmasını sağlayarak, müşteri anketlerinin hem manuel, hem de elektronik sistemlerle desteklenerek yürütülmesine ve raporlanabilmesine imkan verir.

INC
Envanter Maliyet Yönetimi

caniasERP Envanter Maliyet Yönetimi (INC) modülü, satınalma, fason, satış, transfer gibi tutarlandırma işlemlerini sağlayarak, envanter hareketlerinin maliyetlerinin hesaplanmasında kullanılır.

INV
Envanter Yönetimi

caniasERP Stok Yönetimi (INV) modülü, satış, satınalma, servis, bakım, üretim ve kalite-güvenceye kadar tedarik zincirinin tamamını destekleyerek, şirketlerin malzeme stoklarının lokasyon, miktar, tarih, değer, parti numarası, statü gibi farklı özellikler bazında yönetilebilmesini sağlar.

TRO
Transfer Siparişi

caniasERP Transfer Yönetimi (TRO) modülü, depo veya mağazaların, malzeme ihtiyaçlarının belirlenebilmesine, stok planlamalarının yapılabilmesine, diğer depolardan malzeme talebinde bulunabilmelerine ve emirleri takip edebilmelerine imkan verir.

WMS
Depo Yönetimi

caniasERP Depo Yönetimi (WMS) modülü, tüm depo yerlerine ve depo adreslerine genel bir bakış sağlar ve depo hareketlerinin otomatik olarak yönetilmesine imkan vererek şirketlere zaman kazandırır.

DMF
Talep Tahmini Yönetimi

caniasERP Talep Tahmini Yönetimi (DMF) modülü, gelecekteki ihtiyaç değişikliklerini planlayabilmek amacıyla farklı istatistiksel tahmin modelleri sunarak, kullanıcıların geleceği gerçeğe en yakın şekilde tahmin edebilmelerine olanak tanır.

MRP
Malzeme İhtiyaç Planlama

caniasERP Malzeme İhtiyaç Planlaması (MRP) modülü, bir organizasyon içerisindeki lojistik zincirinin tam merkezinde konumlanır ve tedarik sürecinde açılan talep belgelerine istinaden oluşacak tüm ihtiyaçlar için malzeme bazında planlama yapar.

IMP
İthalat Yönetimi

caniasERP İthalat Yönetimi (IMP) modülü, özellikle dış ticaret işlemlerini kendi bünyelerinde yürütmekte olan firmaların tüm ithalat işlemlerinin operasyonel ve belge bazlı takibinin yapılabilmesini sağlar.

PUR
Satınalma

caniasERP Satınalma Yönetimi (PUR) modülü, bir firmanın satınalma süreçleri için gerekli olan tüm belge ihtiyaçlarını karşılayarak, genel olarak satınalma siparişleriyle ilişkili stok, teslimat, fatura ve tedarikçi analizi işlemlerinin de gerçekleştirilmesine olanak tanır.

SHM
Sevkiyat Yönetimi

caniasERP Nakliye Yönetimi (SHM) modülü, yurtdışı satın alma süreçleriyle ilişkili olarak tedarik edilen malların nakliye aşamalarının takibinin yönetilmesini, siparişe ve nakliyeye ait istatistiksel değerlerin kolayca analiz edilebilmesini sağlar.

VER
Fatura Kontrol

caniasERP Fatura Kontrol (VER) modülü, satın alınan malzeme ya da hizmetler için gelen faturaların kontrolünü sağlamak amacıyla kullanılır ve çeşitli raporlar vasıtasıyla faturaların fiyat karşılaştırması, fiyat farkları denetimi ve satınalma istatistikleri analiz edilebilir.

QLT
Kalite Kontrol

caniasERP Kalite Yönetimi (QLT) modülü, firmaların satın alma ve üretim süreçlerinde karşılaşabilecekleri kalite problemlerinin tespit ve çözüm süreçlerini yönetmek için kullanılır.

CMM
Komisyon Yönetimi

caniasERP Komisyon Yönetimi (CMM) modülü, komisyoncu tanımlama ve komisyon tutarı hesaplama işlemlerinin yapılmasına olanak tanır.

CMP
Kampanya Yönetimi

caniasERP Kampanya Yönetimi (CMP) modülü, yeni müşteriler elde etmek, müşteri sadakatini arttırmak veya müşterilerin yeni satın alımlar yapmalarını sağlamak amacıyla, pazarlama faaliyetlerinin önemli unsurlarından biri olan kampanyaların yönetilmesine imkan verir.

EXP
İhracat Yönetimi

caniasERP İhracat Yönetimi (EXP) modülü, özellikle dış ticaret işlemlerini kendi bünyelerinde yürütmekte olan firmaların tüm ihracat işlemlerinin operasyonel ve belge bazlı takibinin yapılabilmesini sağlar.

PAC
Paketleme Yönetimi

caniasERP Ambalaj Yönetimi (PAC) modülü ile paketleme koşulları tanımlanabilir, paketleme belgeleri oluşturulabilir. Paketlere ait etiket numarası oluşturularak çıktı alınabilir.

RTM
Mağazacılık

caniasERP Perakende Yönetimi (RTM) modülü, mağazaların satış süreçlerinin kontrolünden stok yönetimine, muhasebe entegrasyonundan müşteri ilişkilerine kadar tüm ihtiyaçlarının tek bir sistem üzerinden karşılanıp yönetilmesini sağlar. 

SAL
Satış Yönetimi

caniasERP Satış Yönetimi (SAL) modülü, tüm satış işlemlerinin operasyonel ve belge bazlı takibinin yapılmasına ve raporlanmasına imkan verir.

TRG
Satış Hedefleri

caniasERP Satış Hedefleri (TRG) modülü, satış süreçlerinin en kritik unsurlarından biri olan satış hedeflerine ait tanımların yapılmasıyla, satış hedefleri analizi sayesinde hedeflere ne kadar ulaşıldığının takibinin yapılmasını sağlar.

SRV
Servis Yönetimi

caniasERP Servis Yönetimi (SRV) modülü, diğer modüllerle tamamen entegre bir şekilde çalışarak, şirketlerin servis hizmetlerinde yaptıkları tüm işlemleri pratik bir şekilde çözüme kavuşturmalarına ve raporlamalarına olanak tanır.  

Hadi Konuşalım

Projeniz mi Var?

Benzersiz fikirlerden heyecan duyan, şirketlerin birinci sınıf ERP projesi için inanılmaz bir kimlik oluşturmasına yardımcı olan ekibiz.