Bize Ulaşın
Justwork Ofis Kampüs,
Balkan Cad.,
Meydan İstanbul AVM, No:62, 34770,
Ümraniye / İstanbul / Türkiye
[email protected]
T: +90 212 982 22 47
Geri

Dijital dönüşümün farklı perspektiflerden irdelendiği Bilişim Zirvesi’ndeydik.

 


19. Bilişim Zirvesi, teknoloji, iş dünyası ve kamu yöneticilerinin yoğun katılımıyla 20 – 21 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. “Veri Konuşur- Data Talks” ana teması ve “Veri Kimdeyse Güç Onda” mottosuyla Bilişim Zirvesi, verinin gücü ile rekabette avantaj elde etmek isteyen şirketlerle, bilişim sektörünü buluşturdu.

12 farklı tema kapsamında paralel oturumlarda, aralarında Yönetici Ortaklarımızdan Ali Çatak’ın da bulunduğu uzman konuşmacılar sunumlarını yaparken, biqsoft’un da dahil olduğu 5O’nin üzerinde stant binlerce ziyaretçiye “Verinin Gücü” hakkında bilgi verdi.

 

Zirve’de, Moderatörlüğünü Kurumsal Dönüşüm Platformu Koordinatörü M. Göker Sarp’ın yaptığı Dijital Dönüşümde Veri Yönetimi Paneli, biqsoft Yönetici Ortağı Ali Çatak, Yaşar Bilgi işlem Satış Yöneticisi Hülya Çakır Yılmaz, Atiker Yazılım Proje iş Geliştirme Müdürü Salih Onur Düzel ve Logo Yazılım Dijital Dönüşüm Danışmanlık Direktörü Tolga Gören’in katılımıyla gerçekleşti.

Panelde Ali Çatak, biqsoft’un firmalara sunduğu uçtan uca çözümlerden bahsederken, öncelikle firma yönetiminin dijital dönüşümden ne anladığıyla ilgili bir çalışma yapıldığının altını çizdi. “Stratejik adımları belirliyoruz. Firmalar bütçeden endişe duyuyorlar ve finansal süreci nasıl yöneteceklerini, hangi teşviklerden yararlanacaklarını bilmiyorlar. Tüm teşvik süreçleriyle ilgili olarak da firmalara yardımcı oluyoruz. ‘Dijital Dönüşüm’ için; ‘ERP’, ‘Yazılım’ ve ‘Danışmanlık’ şart” şeklinde konuştu.


Panel esnasında Göker Sarp’ın menti.com üzerinden interaktif olarak gerçekleştirdiği ‘Dijital Dönüşüm Yatırımları – Önümüzdeki Dönemde Hangi Konularda Yatırım Yapacaksınız?’ başlıklı anket çalışması sonucunda ise, ilk sırayı BI (İş Zekası) alırken, onu Cloud (Bulut) teknolojiler, IoT (Nesnelerin İnterneti) ve ERP (Kurumsal Kaynak Planlama) izledi. Etkinliğe katılan tüm ziyaretçilere, panele ve standımıza gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz.