Bize Ulaşın
Justwork Ofis Kampüs,
Balkan Cad.,
Meydan İstanbul AVM, No:62, 34770,
Ümraniye / İstanbul / Türkiye
[email protected]
T: +90 212 982 22 47
Geri

biqsoft, ERP Committee Turkey tarafından hazırlanan Türkiye’nin ilk ERP Satın Alma Rehberinde!

Kurumsal Dönüşüm Platformu’nun ERP ile ilgili fokus grubu olan ERP Komitesi tarafından hazırlanan Türkiye’nin İlk ERP Satın Alma Rehberi yayınlandı.

46 ERP üreticisi ve çözüm ortağı, 5 yönetim danışmanlığı ve ERP seçim firması, 3 teknoloji ve kurumsal yazılım üreticisi, 1 yazılım entegratörü ile bağımsız görüşleri ve deneyimleri yer alan 58 yönetim danışmanı, akademisyen ve deneyimli kullanıcının katılımıyla, 4 ay süren hazırlık süreci sonucunda hayata geçirilen proje, sektör için daha şimdiden önemli bir kaynak olarak yerini aldı.

Dijital dönüşüme dair sunduğumuz uçtan uca çözümler arasında yer alan caniasERP çözümümüz ile, IAS İş Ortağı olarak biz de ERP Satın Alma Rehberi’nde yerimizi aldık. Firmamız, sunduğumuz çözüm ve hizmetlere dair bilgi edinebileceğiniz yazımızı Satış ve Pazarlama Yöneticimiz Binnur Alantepe Çatak kaleme aldı.

ERP’ye dair son derece değerli bilgiler edinebileceğiniz, Türkiye’de bugüne kadar hazırlanmış en zengin kaynaklardan biri olan e-dergide emeği geçen başta Göker Sarp ve İzzet Erş olmak üzere tüm yayın ekibine teşekkür ederiz.

Yazımıza ve yayının tamamına;

➡️Şubat sayıları ile beraber e-insert olarak Turkcell DergilikTürk Telekom e-Dergi ve Vodafone dMags Dergi’den, Capital ve KobiEfor Dergisi e-dergilerinden,
➡️Şubat ayı boyunca BThaber Gazetesi ve KobiEfor Dergisi web sitelerinden,
➡️11 ay boyunca e-dergi olarak Subconturkey Gazetesi web sitesinden ve sektorel.com ‘dan,
➡️Süresiz ve indirilebilir olarak TheProwess.Net’ten erişebilirsiniz.